Låt dina prylar komma till användning och få betalt för det istället för att låta dem ligga och samla damm. Eller hyr saker du behöver, när du behöver dom istället för att köpa. Ta vara på fördelarna med delningsekonomi på ett smidigt, enkelt och tryggt sätt!

Hygglo – Störst i Sverige på uthyrning mellan privatpersoner Hygglo är en tjänst som startade 2016 med det enkla mottot: ”Saker ska användas”. Hygglo tror att delningsekonomin bara har startat och att den kan ha en positiv global påverkan på miljön. Med Hygglo kan du både tjäna på att hyra ut de saker du inte använder varje dag och även hyra saker du behöver, när du behöver dem. Att annonsera på Hygglo är helt gratis och allt är försäkrat! När du hyr ut så behåller du 80% av beloppet – Hygglo säkerhetskontrollerar den som hyr, sköter försäkring, betalning och verifiering via BankID.

Hur gör jag för att börja använda Hygglo och ta del av erbjudandet Ett rikare liv och Hygglo skapat tillsammans?

Du skapar ett användarkonto hos Hygglo (kostar alltså inget) genom att använda vår samarbetssida. Du får då samtidigt en summa att hyra för! Ett Hygglo erbjudande tycker vi! 😀 

Därefter lägger du upp din annons för vad du vill hyra ut alternativt söker upp vad du vill hyra. Den som vill hyra något av dig markerar vilka datum han/hon vill hyra och skickar en hyresförfrågan till dig, du kan då godkänna eller neka förfrågan. När du har godkänt förfrågan är det dags för den som hyr att betala för att färdigställa bokningen. Betalningen sker med kort genom Hygglo och du som uthyrare får pengarna när hyran är genomförd. När du hyr ut genom Hygglo ingår en försäkring, det görs en säkerhetskontroll på den som hyr och Hygglo hanterar även hela betalningsförfarandet.

Klicka här för att komma till vår samarbetssida – skapa/öppna ett konto hos Hygglo! 

Vad kan man tjäna på att hyra ut? Här nedan visas vilka kategorier som omsatte mest pengar på Hygglo förra året (2018) och vad topp-uthyrarna hyrde ut för i den kategorin:

 1. Skåpbil: 92 100 kronor
 2. Släpvagn: 25 508 kronor
 3. Fotoutrustning: 42 848 kronor
 4. Takbox: 11 191 kronor
 5. Photobooth: 39 333 kronor
 6. Trädgårdsmaskiner: 10 977 kronor
 7. Båttrailer: 33 511 kronor
 8. Partytält: 10 267 kronor
 9. Cykel: 11 200 kronor
 10. Byggställning: 12 444 kronor
 11. Borrmaskin: 4 617 kronor

Vad har du för prylar som du skulle kunna hyra ut? Vad skulle du kunna göra med denna extrainkomst? Passa på att prova Hygglo och se vad det kan ge dig!

Klicka här för att komma till vår samarbetssida – skapa/öppna ett konto hos Hygglo!