Definitionen på ett rikare liv är oerhört skiftande och det vill vi kasta ljus på. Vi vill vidga begreppen för de som behöver se saker i ett större perspektiv och vi vill peka på detaljer för de som behöver se vikten av varje delkomponent i ett rikt liv.

Vi skriver om alla saker och fenomen i en människas liv som vi anser vara värda att belysa från sammanhanget av ett rikt liv och hur man kan tänka för att berika det ytterligare. Vi menar att ett rikt liv handlar om hur vi förvaltar alla de resurser och tillgångar som vi har och som vi strävar efter att få mera av. De sammanfattar vi i att det handlar om energi, det handlar om tid och det handlar givetvis om pengar.

Vi vet inte vad ett rikare liv är för dig. Vad vi däremot vet är att det är väldigt olika från person till person. För någon handlar det om ett hus vid havet, mer tid med barnen, att gå ner i arbetstid eller få ägna sig åt det som man brinner för. Oavsett vad det är för dig så tror vi och hoppas vi att du kan hitta inspiration, verktyg och tips som hjälper dig att ta ett eller ett par steg på just din resa till ett ännu rikare liv. Varmt välkommen!

Var finns vi?

På ettrikareliv.se är vi ett antal skribenter som väcker frågor på ämnen kring ett rikare liv. Här skriver vi om tid, pengar, energi och personlig utveckling och har även samarbeten med spännande partners som kan bidra till ditt rikare liv.

Rikedomspodden är en annan kanal där vi delar med oss av tankar kring vad ett rikt liv kan vara. Det här är vår personligaste kanal där du på ett naturligt sätt kommer oss nära, där gråt och skratt varvas med våra reflektioner kring rikedom i alla dess former.

I vår Facebookgrupp Ett rikare liv  fortsätter samtalen om det vi bloggar och poddar om blandat med inlägg från er. Vi strävar efter att ha högt i tak och ser fram emot att ta del av dina tips och synsätt kring vad ett rikare liv är för dig.

Vilka är vi?

Vi som driver Ett rikare liv har träffats inom ramen för utbildningsföretaget Balansekonomi, där vi tillsammans har träffat mer än 100 000 människor och varit deras partner i byggandet av sitt rikare liv.

Vi har alla olika bakgrund, ålder, erfarenhet och intressen. Några av oss har formella utbildningar medan andra har drivit företag hela sina karriärer. Några av oss är professionella investerare och entreprenörer samtidigt som flera är certifierade coacher som har ägnat många år till att förstå människors beteenden. Vi tror att det är just den här kombinationen som gör oss starka och att vi tillsammans kan bidra till dig, på olika sätt.

Charlie Söderberg – Charlie är tv-profilen som blev rikedomscoachen nummer ett för hela Svenska folket via Lyxfällan. Han är författare till flera böcker, utsedd till finansiell folkbildare och har två gånger fått motta tv-priset Kristallen. Läs mer om Charlie här »

Jan Bolmeson – Jan är ingenjören med passion för människor. Han är utbildad inom teknisk fysik, har ett antal styrelseuppdrag och år av investerande bakom sig och de senaste åren har han dedikerat till att hjälpa andra att förstå pengar och ekonomi ur ett bredare perspektiv via Sveriges största ekonomiblogg RikaTillsammans. Läs mer om Jan här »

Lennart Göthe – Lennart beskrivs ibland som en blandning av kapitalist och revolutionär i en tänkares kropp. Han är affärsängel, författare och en av Sveriges mest meriterade coacher. Läs mer om Lennart här »

Lucas Sköld – Lucas är ambassadör för att man med små steg varje dag kan göra stor skillnad, speciellt inom området ekonomi. Med eget företagande och goda relationer i fokus driver han idag flera egna projekt och bolag. Läs mer om Lucas här »

Martin Pedersen:  Martin har en ledande position inom det privata näringslivet och har även flera andra projekt igång. Han trivs bäst i sammanhang där han kan bidra till andra människors utveckling genom att dela med sig av sina egna erfarenheter och insikter. Läs mer om Martin här »

Mia Ingelström – Mias drivkraft är att bidra till andra så att de vågar sätta ord på sina drömmar och göra förändringar för att nå dit. Från anställd inom IT-sektorn har Mia tagit klivet till att hjälpa företagare och privatpersoner att skapa sig sitt eget rikare liv. Läs mer om Mia här »

Niklas Delmar – Niklas är engagemangscoachen och entreprenören som älskar att utvckla individers och organisationers potential. Han har flera ledande positioner inom det privata näringslivet bakom sig och kombinerar på ett imponerande sätt affärstänk med personlig utveckling. Läs mer om Niklas här »

Pia Göthe – Pia har en stor passion för att förändra människors liv och hon är en av grundarna bakom Balansekonomis pedagogik. Hon är coach, utbildare och affärskvinna och hon gläds av människor som vågar leva ett liv de älskar. Läs mer om Pia här »

Stefan Jareteg – Stefan är en entreprenör som i tidig ålder började räkna på och göra affärer för att idag ha många års erfarenhet av vad det innebär att bygga upp flera inkomstflöden. Förutom att räkna på affärer ägnar Stefan mycket tid till relationer med andra människor. Läs mer om Stefan här »

Officiella företagsuppgifter

Balansekonomi – Akademin AB
Org. Nummer 559111-9366
c/o Balansekonomi AB
Strandbergsgatan 12, vån 6
112 51 Stockholm
info@ettrikareliv.se