I början av 2015, efter ett års timeout i Costa Rica med familjen, sköt jag ut mig ur det bolag jag varit anställd på i 10 år och ställde mig frågan: är det möjligt att skapa mig en vardag där ordet ”frihet” är gemensam nämnare för det jag gör? Kan jag hitta ett sätt att leva på som får mig att känna frihet och som kan leda till att jag kan bestämma hur och med vad jag väljer att jobba? Kan jag helt enkelt skapa mig ett rikare liv?

Jag bor i Täby med min man Jonas och tre barn; 3,7 och 8 år. Efter avslutade ekonomistudier från Uppsala universitet har jag i 15 år arbetat på detaljhandelsföretag och IT-bolag med sälj-och marknadsfrågor på ledande nivå. Jag har fram till för kort tid sedan följt normen av hur en svensk akademiker lever sitt liv. Efter studierna flyttade jag till en storstad, gifte mig, fick barn och jobbade på ett antal bolag; alltmedan en känsla av ekorrhjul smög sig på.

Idag arbetar jag med något jag brinner för: att hjälpa företag och privatpersoner att skapa sig ett rikare liv, bl a genom att kombinera smarta tekniska lösningar med personlig pushning.

På ettrikareliv.se vill jag dela med mig av min stora passion för delningsekonomi, balans i livet, smarta spartips, vardagspussel, hållbar livsstil, ”ut-ur-ekorrhjulet” och friluftsliv.  Jag ser även fram emot intressanta diskussioner om arbetsliv och inkomstkällor.