Akademin för Ett Rikare Liv åker till Champagne

2 september, 2019

Skapa Handlingskraft & Frihet i ditt liv med oss i Champagne!

Följ med oss på en oförglömlig resa och fördjupa dig i temat Handlingskraft & Frihet.
Kom sedan hem med klarhet, energi, flow och upplevelsen av en högre grad av frihet i livet.

Samtidigt som vi njuter av allt vad Champagne har att erbjuda pågår ett handlett, undersökande samtal med temat “Handlingskraft och Frihet”
Många av oss har höga ambitioner och fattar viktiga beslut men sedan är det som att verkligheten inte rör sig framåt i önskad takt eller att vi har en tendens att ständigt söka stöd i att förstå vad som “är bäst”, “rätt timing” eller “rätt väg framåt”.
Frågan är hur vi bryter det mönstret i våra liv och kommer hem med klarhet, energi, flow och upplevelsen av en högre grad av frihet i livet. 
Konversationen leds av Lennart Göthe och Charlie Söderberg. Båda är coacher, utbildare, poddare (i Akademin för Ett Rikare Liv) och författare, men även erfarna företagare. 

För att boka din plats skicka ett mail till info@classicworld.se, ange avreseort, fullständigt namn som i ditt pass och kod AFERL.

Kort om Reims och Hotell de la Paix
Hotellet är 4-stjärnigt och ligger i hjärtat av staden. Detta charmiga hotell erbjuder en förfinad atmosfär i en inredning som kombinerar modern design med antikens charm på ett mycket stilfullt sätt.
Hotellet är helt renoverat och har en bar som har en härlig privat terrass och ett välutrustat gym. 
Läget är perfekt bara ett stenkast från Reims centrum där vi njuter av stadens fantastiska atmosfär.
Reims är Champagnes huvudstad och champagnehusen duggar tätt. Stadens stolthet är den gotisk katedralen ”Cathédrale Notre-Dame de Reims”.

Program under vår vistelse
26 Oktober:

Ankomst till Paris där tar vi transeferbussen till starten för både vårt gastronomiska äventyr och vårt tema Handlingskaraft & Frihet. 
Vi besöker det enda svenkt helägda chapagnehuset  HATT et SÖNER, där får vi en guidning som avslutas med lunch. Transfer till Reims där vi får lite egen tid att komma i ordning på hotellet. Middag på trevlig restaurang i Reims.

27 Oktober: 
Frukost på hotellet. Samtal kring vårt tema. Lunch. På eftermiddagen hämtar vår guide upp gruppen på hotellet och de får en kort guidning av staden fram till ett av de många champagnehusen i byn för besök och provsmakning. Efter provsmakning blir det middag på trevlig restaurang i Reims.

28 Oktober:

Frukost på hotellet
Guidad utflykt från Reims med engelsktalande guide. 
Upptäcktsresa till Champagnes vinodlingsområde med cykel (elcyklar finns som tillval mot extra kostnad). Varaktighet: 4:30 timmar (2 timmar cykling).
Din guide Romain tar dig ombord på sin minibuss till en trevlig by där cykelturen börjar. Du kommer sedan att upptäcka det vackra landskapet i vinodlingsområdet på cykel och avslutar naturligtvis med en Champagneprovsmakning. 
Ca 15.00 Transfer mot flygplatsen i Paris

Allt du behöver veta

Pris 14 450 SEK / person, priset inkluderar;
Boende på Hotel La Paix i centrala Reims. 2 nätter i dubbelrum inkl. frukost
Transfer flygplats-hotell t/r
Besök med lunch på HATT et SÖNER (Svenskägt Champagnehus)
Guidning i Reims med champagneprovning dag 2
Cykeltur med guide dag 3
Middag dag 1 och 2
Lunch dag 1, 2 och 3

Flyg
Stockholm
26/10: Stockholm 06.00 – 08.45 Paris
28/10: Paris 21.00 – 23.40 Stockholm
Göteborg
26/10: Göteborg 06.10 – 08.25 Paris 
28/10: Paris 20.35 – 22.40 Göteborg
Köpenhamn
26/10: Köpenhamn 06.15 – 08.15 Paris
28/10: Paris 21.20 – 23.20 Köpenhamn

För att boka din plats skicka ett mail till info@classicworld.se, ange avreseort, fullständigt namn som i ditt pass och kod AFERL.

Resan arrangeras i samarbete med Classic World of Travel www.classicworld.se som har ställt statlig resegaranti till Kammarkollegiet så dina pengar är skyddade.
Rikedomspodden #109: Äventyr 3 – Niklas, Pia och Johan
POWER OF BEEING – A BEAUTIFUL STATE OF MIND
Rikedomspodden #108: Äventyr 2 – Charlie, Pia och Cathrin