Ett Rikare Liv bjuder dig på en biljett till evenemanget ”Världens bästa företag 2023” (Värde 495kr. Obs! bara för företagare

20 september, 2018

Vill du också bygga företag som dominerar framtiden? Gör som 1 000-tals andra företagare, boka din plats direkt till evenemanget ”Världens bästa företag 2023” (Mitt Företag-turnén) i din stad. Bland annat Charlie Söderberg och Europas ledande businesshypnotisör Erik Olkiewicz på scen. Ett Rikare Liv inleder nu ett samarbete med Mitt företag-turnén som innebär att du som följer oss kan bli bjuden på en biljett, värde 495 kronor. Begränsat antal platser, först till kvarn.

Sveriges största företagarturné är tillbaka. Årets tema: Världens bästa företag 2023.

Världen förändras snabbt nu. Branscher försvinner. Teknik ersätter människor. Det du vet och kan idag, är inte relevant imorgon. Är du förberedd på hur världen ser ut om tre år? Bygger du ett företag som verkligen kommer att fungera 2023?

I fjol var evenemanget fullbokat i 12 av 14 städer, och platserna är även i år starkt begränsade. Varje detalj är skapad för att ge dig livsavgörande ögonblick, men bara du kan prioritera in detta i ditt företagarliv.

Du bjuds bland annat på ”Hypnotisera dig till framgång” med Europas ledande businesshypnotisör Erik Olkiewicz och de helt nya föreläsningarna ”Gör det här eller gå under” med Charlie Söderberg och ”Världens bästa företag 2023” med Gustaf Oscarson. Dessutom ingår det digitala programmet ”Så bygger du framtidens företag” (värde 3 995 kr) i Businesspaketet och uppåt.

Bara för företagare och först till kvarn.

Som följare till Ett Rikare Liv blir du just nu bjuden på en inspirationsbiljett till evenemanget (värde 495 kr/st). Ange koden MF201819ERL på anmälningssajten för att utnyttja din förmån.

Klicka på det evenemang som är närmast dig för att läsa mer och boka biljett.
25/9 Eskilstuna
27/9 Dalarna (Falun)
17/10 Malmö
18/10 Hässleholm
25/10 Uppsala
13/11 Karlstad
14/11 Östergötland (Linköping)
15/11 Stockholm Nord (Järfälla)
27/11 Stockholm City

(Om du önskar ett biljettpaket som kostar mer, får du motsvarande rabatt på den biljetten)

Varmt välkommen till en eftermiddag skapad för att förändra din företagarvärld.

Så här kan du också få kostnadsfri hjälp att bygga fantastiska företag

MittFöretag.com är en av Sveriges största företagarsajter, och här får du dagligen inspiration och tips om hur du bygger fantastiska företag och livet på dina villkor. 300 000 besökare varje år använder sajten för att utveckla sig själva och sina företag.

Förutom sajten, kan du få tipsbrevet ”Veckans Framgångstips” en gång i veckan, med de allra viktigaste råden om hur du bygger framgångsrika företag. Och följer du Mitt Företag på Facebook får du de mest spännande verktygen och den bästa inspirationen, varje dag.

Läs mer här om hur du får allt detta (helt kostnadsfritt)
Livsfilosofi & Visdom
Din pension – Kattmat eller Champagne?
RIKEDOMSPODDEN EXTRA – UNIK INTERVJU MED PREETHAJI, GRUNDAREN AV O&O ACADEMY