Månadens bok i samarbete med Storytel: Hjärnstark

5 december, 2018

I samarbete med Storytel – ljudböcker och e-böcker i mobilen presenterar vi på Ett rikare liv månadens bok: Hjärnstark av Anders Hansen.

Såhär står det på Storytel om boken:

”Uppgradera din hjärna! Vill du bli mer stresstålig, må bättre, förbättra ditt minne och bli mer kreativ och intelligent? Se då till att röra på dig! Regelbunden träning har nämligen visat sig vara den bästa hjärngympan som finns, bättre än sudoku, korsord och alla tänkbara kosttillskott tillsammans.

Man vet i dag att hjärnan är enormt föränderlig. Det bildas ständigt nya hjärnceller och nya kopplingar skapas och försvinner. Allt du gör, till och med varje tanke du tänker, förändrar din hjärna lite grann. Och det gör i allra högsta grad även motion och träning. När du rör på dig blir du inte bara piggare och mår bättre, det påverkar också koncentrationen, minnet, måendet, sömnen, kreativiteten och stresståligheten – till och med din personlighet och intelligens.”

Hur deltar jag i månadens bokcirkel?

Genom vårt samarbete med Storytel erbjuder vi dig nu att ta del av deras plattform för ljudböcker och e-böcker genom att registrera dig på storytel.se/ettrikareliv – då får du 30 dagars gratis medlemskap.

Är du redan kund till Storytel? Grattis! Då har du redan gett dig själv möjligheten att vara en del av månadens bokcirkel. Känner du någon som borde vara med? Bjud in dem med våran länk här ovan så får de 30 dagar fritt lyssnande istället för standard som är 14 dagar.

Ladda sedan ned boken Hjärnstark, av Anders Hansen, i din Storytel-app. Och sätt därefter igång att lyssna. Så här tänker vi att lyssnandet kommer att fördelas:

(Det går givetvis bra att delta i bokcirkeln genom att läsa den också, då får du anpassa till hur långt vi lyssnar varje vecka.)

Vi kommer att lyssna enligt följande:

Klart den 7/12 – Från början av boken till ca 1 timme in i boken.
Klart den 14/12 – Från ca 1 timme till ca 3 timmar in i boken.
Klart den 21/12 – Från ca 3 timmar till ca 5 timmar in i boken.
Klart den 30/11 – Från ca 5 timmar till slutet av boken; 7 timmar 14 minuter.

I vår Facebook-grupp kommer vi varje fredag att föra en dialog kring det vi lyssnar på. Vi kommer ha ett par frågor att tillsammans reflektera över som är spunna ur boken.

Du kan läsa mer om vårt samarbete med Storytel på den här sidan.

Trevlig lyssning! 
Rikedomspodden #140 – Prylar 3: Lennart & Niklas
Rikedomspodden #138: Prylar 2 – Charlie & Lennart
Rikedomspodden 137: Prylar 1 – Pia & Johan