Månadens bok i samarbete med Storytel: Munken som sålde sin ferrari

13 november, 2018

I samarbete med Storytel – ljudböcker och e-böcker i mobilen presenterar vi på Ett rikare liv månadens bok: Munken som sålde sin ferrari, av Robin Sharma.

Såhär står det på Storytel om boken:

En arrogant värsting till stjärnadvokat, Julian Mantle, får en hjärtinfarkt i rättssalen. Tre år senare dyker han upp igen, totalt förändrad. Från att ha varit femtiotre år och sett ut som sjuttio är han nu tre år äldre, men ser ut som trettiofem.

Under sin frånvaro har han vistats i Himalaya tillsammans med ”the Sagers of Sivana”. Dessa visa män och kvinnor är ett gammalt folk som känner till hemligheten med ett upplyst, lyckligt, framgångsrikt liv. Under en lång natt berättar han om sitt nya liv och om nyckeln till upplysning för vännen och kollegan John.

Hur deltar jag i månadens bokcirkel?

Genom vårt samarbete med Storytel erbjuder vi dig nu att ta del av deras plattform för ljudböcker och e-böcker genom att registrera dig på storytel.se/ettrikareliv – då får du 30 dagars gratis medlemskap.

Är du redan kund till Storytel? Grattis! Då har du redan gett dig själv möjligheten att vara en del av månadens bokcirkel. Känner du någon som borde vara med? Bjud in dem med våran länk här ovan så får de 30 dagar fritt lyssnande istället för standard som är 14 dagar.

Ladda sedan ned boken Munken som sålde sin ferrari, av Robin Sharma, i din Storytel-app. Och sätt därefter igång att lyssna. Så här tänker vi att lyssnandet kommer att fördelas:

(Det går givetvis bra att delta i bokcirkeln genom att läsa den också, då får du anpassa till hur långt vi lyssnar varje vecka.)

Vi kommer att lyssna enligt följande:

Klart den 16/11 – Från början av boken till ca 2 timmar in i boken.
Klart den 23/11 – Från ca 2 timmar till ca 4 timmar in i boken.
Klart den 30/11 – Från ca 4 timmar till slutet av boken; 6 timmar 26 minuter.

I vår Facebook-grupp kommer vi varje fredag att föra en dialog kring det vi lyssnar på. Vi kommer ha ett par frågor att tillsammans reflektera över som är spunna ur boken.

Du kan läsa mer om vårt samarbete med Storytel på den här sidan.

Trevlig lyssning! 
Rikedomspodden #140 – Prylar 3: Lennart & Niklas
Rikedomspodden #138: Prylar 2 – Charlie & Lennart
Rikedomspodden 137: Prylar 1 – Pia & Johan