Månadens bok i samarbete med Storytel: Sälj! av Fredrik Eklund

15 oktober, 2018

I samarbete med Storytel – ljudböcker och e-böcker i mobilen presenterar vi på Ett rikare liv månadens bok: Sälj! av Fredrik Eklund.

Såhär står det på Storytel om boken:

Fredrik Eklund har gjort sig ett namn som fastighetsmäklaren mega­kändisarna vänder sig till när de vill spendera miljoner på en ny Manhattanbostad. Under sitt första år som mäklare sålde han fastigheter för 50 miljoner dollar och blev utsedd till Årets nykomling. Fredrik Eklund har med andra ord en gedigen kunskap om hur man säljer och tjänar stora pengar.

Han har flitigt delat med sig av sina kunskaper på sociala medier, i tidningar och tv-program, bland annat genom realityserien Million Dollar Listing New York, som renderat honom fans i över 113 länder världen över. På ett humoristiskt, insiktsfullt och varmhjärtat sätt berättar Fredrik Eklund om hur han uppnått sina drömmar och hur DU kan göra detsamma. Boken ger råd om allt från träning och klädsel till hur du får dina kunder att verkligen gilla och lita på dig.

Alldeles oavsett om du har titeln försäljare eller inte är Sälj! en bok för dig. Den beskriver det som vi alla ägnar oss åt varenda dag. Från ett extra varmt leende för ett bättre bord på krogen, till att övertala femåringen att det är läggdags, eller att få partnern att vilja åka till just ditt drömresemål på semestern. Allt handlar om samma sak. Om du klarar att sälja dig själv, klarar du att sälja vad som helst!

Hur deltar jag i månadens bokcirkel?

Genom vårt samarbete med Storytel erbjuder vi dig nu att ta del av deras plattform för ljudböcker och e-böcker genom att registrera dig på storytel.se/ettrikareliv – då får du 30 dagars gratis medlemskap.

Är du redan kund till Storytel? Grattis! Då har du redan gett dig själv möjligheten att vara en del av månadens bokcirkel. Känner du någon som borde vara med? Bjud in dem med våran länk här ovan så får de 30 dagar fritt lyssnande istället för standard som är 14 dagar.

Ladda sedan ned boken Sälj! av Fredrik Eklund i din Storytel-app. Och sätt därefter igång att lyssna. Så här tänker vi att lyssnandet kommer att fördelas:

(Det går givetvis bra att delta i bokcirkeln genom att läsa den också, då får du anpassa till hur långt vi lyssnar varje vecka.)

Vi kommer att lyssna enligt följande:

Klart den 19/10 – Från början av boken till ca 2 timmar in i boken.
Klart den 26/10 – Från ca 2 timmar till ca 4 timmar in i boken.
Klart den 2/11 – Från ca 4 timmar till ca 6 timmar in i boken
Klart den 9/11 – Från ca 6 timmar till slutet av boken; 9 timmar.

I vår Facebook-grupp kommer vi varje fredag att föra en dialog kring det vi lyssnar på. Vi kommer ha ett par frågor att tillsammans reflektera över som är spunna ur boken.

Trevlig lyssning! 
Bild saknas
Bild saknas
Rikedomspodden #127: Ombytt till matchen 3 – Johan & Pia