Månadens bok i samarbete med Storytel: The Leader Who Had No Title

7 januari, 2019

I samarbete med Storytel – ljudböcker och e-böcker i mobilen presenterar vi på Ett Rikare Liv månadens bok: The Leader Who Had No Title av Robin Sharma.

Såhär står det på Storytel om boken:


Du behöver inte ha en titel för att vara en ledare och förebild – det är budskapet Blake får av den luggslitne gamle mannen som en dag kliver in i bokhandeln där han arbetar. Visst, Blake gillar böcker, men kunderna har han hittills mest sett som störande inslag.

Sedan han kom hem från striderna i Irak har han haft svårt att anpassa sig och dricker helst sitt kaffe i fred och går ensam bland hyllorna i affären. Men tillsammans med denne främling utforskar han nya sidor hos sig själv och får ta del av ett helt nytt sätt att arbeta och leva.

Nu, flera år senare, är Blake mycket framgångsrik och vill dela med sig av den kunskap och visdom han fått och som hjälpt honom att lyckas i livet. Ledaren utan titel är en fiktiv berättelse på temat personlig utveckling och ledarskap.

Hur deltar jag i månadens bokcirkel?

Genom vårt samarbete med Storytel erbjuder vi dig nu att ta del av deras plattform för ljudböcker och e-böcker genom att registrera dig på storytel.se/ettrikareliv – då får du 30 dagars gratis medlemskap.

Är du redan kund till Storytel? Grattis! Då har du redan gett dig själv möjligheten att vara en del av månadens bokcirkel. Känner du någon som borde vara med? Bjud in dem med våran länk här ovan så får de 30 dagar fritt lyssnande istället för standard som är 14 dagar.

Ladda sedan ned boken Hjärnstark, av Anders Hansen, i din Storytel-app. Och sätt därefter igång att lyssna. Så här tänker vi att lyssnandet kommer att fördelas:

Det går givetvis bra att delta i bokcirkeln genom att läsa den också, då får du anpassa till hur långt vi lyssnar varje vecka. Observera att månadens bok är på Engelska i ljudboksformat. Den finns att läsa på Svenska hos Storytel.

Vi kommer att lyssna enligt följande:

Klart den 11/1 – Från början av boken till 01:45:00 in i boken.
Klart den 18/1 – Från ca 01:45:00 till ca 03:30:00 in i boken.
Klart den 25/1 – Från ca 03:30:00 till ca 05:15:00 in i boken.
Klart den 1/2 – Från ca 05:15:00 till slutet av boken; 06:41:28.

I vår Facebook-grupp kommer vi varje fredag att föra en dialog kring det vi lyssnar på. Vi kommer ha ett par frågor att tillsammans reflektera över som är spunna ur boken.

Du kan läsa mer om vårt samarbete med Storytel på den här sidan.

Trevlig lyssning! 
Rikedomspodden #140 – Prylar 3: Lennart & Niklas
Rikedomspodden #138: Prylar 2 – Charlie & Lennart
Rikedomspodden 137: Prylar 1 – Pia & Johan