Intervju om ekonomisk frihet och drivkrafter hos Nordnet

13 september, 2017

Ekonomisk frihet är ju ett kärt ämne både här på bloggen och där ute. I den här intervjun med som jag gjorde med Nordnet i början av augusti hör du mina tankar – bland annat om att kanske alla som vill bli ekonomiskt fria för att sluta jobba, inte kommer bli det.

Vår grundtes i Balansekonomi och här på bloggen är att ekonomisk frihet först och främst faktiskt är ett objektiv nyckeltal. Det är ett mått på hur mycket av dina totala utgifter som dina passiva inkomster betalar. Sedan handlar det väldigt mycket för mig personligen om att ha möjligheten att få välja vad jag vill göra, när jag vill göra det, med vem och i vilken omfattning. Helt enkelt en valfrihet. Du får väldigt gärna kommentera vad du gillade – eller än hellre inte håller med om intervjun. 🙂
Rikedomspodden #140 – Prylar 3: Lennart & Niklas
Rikedomspodden #138: Prylar 2 – Charlie & Lennart
Rikedomspodden 137: Prylar 1 – Pia & Johan