Sista kursstart – Fastighetsskolan 2019

23 augusti, 2019

Trägen vinner, det hade sagts att det absolut inte skulle bli fler kurser förrän 2021, men till slut kunde Annika inte stå emot trycket från alla som skriver till dem.
Nu har det bestämts att det blir ytterligare en kurs i höst och nu finns det ett begränsat antal platser kvar som vi släpper här i Akademin för Ett Rikare Liv.

Om du har intresse av att lära dig hur du praktiskt, finansiellt och juridiskt går till väga för att köpa och äga hyresfastigheter tveka inte att anmäla dig.

Intensivkurs  – helger
Bergsjö 4-6 oktober: Lektion 1-5
Bergsjö: 8-10 november: Lektion 6-10
Bergsjö: 6-8 december: Lektion 11-15

Kursen består till lika delar av fastighetskunskap och kunskap om hur vi som människor kan arbeta med och “vässa” oss själva inför förverkligandet av drömmen. Båda behövs för den som vill lyckas som fastighetsföretagare.

De olika momenten i kursen handlar om att välja hus, att räkna och söka finansiering. Sedan att undersöka huset, hyresgästerna, orten och hyresläget.
Därefter att ta hand om både byggnaden och människorna efter förvärvet. Vi går igenom “en hyresvärds vardag” ungefär som den ter sig för dem på AB-hem.

Kursen hålls av Annika Backlund & Jan-Eirik Johansen

Kursavgift
18 500 kr för privatperson
18 500 kr + moms för företag
Kost (helpension) och Logi
950 kr/enkelrum, 850 kr/dubbelrum
Två nätter gånger tre helger = sex dygn kost & logi

Mia Ingelström tidigare kursdeltagare och skribent för Akademi för Ett Rikare Liv , har skrivit i bloggform om kursinnehållet på sajten Ett Rikare Liv. Är du nyfiken kan du läsa mer på  http://ettrikareliv.se/, sök på Fastighetsskolan så får du alla artiklar.

Lyssna gärna på vår Mia Ingelströms intervju med Annika Backlund här nedan.


Anmälan görs här: fastighetsskola@ab-hem.se, du får 500:- i rabatt om du uppger att du kommer från Akademin för Ett Rikare Liv.
Rikedomspodden #127: Ombytt till matchen 3 – Johan & Pia
Rikedomspodden #125: Ombytt till matchen 1 – Johan & Lennart
Rikedomspodden #124: Berikande Resurser 3 – Niklas, Pia & Johan