Investera och lär dig mer om fastigheter med Tessin

15 juni, 2018

Fastigheter har historiskt sett alltid varit en stabil och trygg investering. Utmaningen har dock varit att tröskeln att komma in och investera i fastigheter eller fastighetsprojekt varit väldigt hög. Det har krävt hundratusentals eller miljontals kronor.  Med hjälp av vår nya samarbetspartner Tessin, så blir den tröskeln mycket lägre – både penga- och kunskapsmässigt.

Tessin är ett svenskt företag vars affärsidé varit att förenkla investeringar i fastigheter genom att vara en crowdfundad plattform som kopplar samman oss småsparare med fastighetsägare. Fastighetsägaren får pengar till sitt projekt och småspararna får en god avkastning på runt 9 procent per år på sina pengar. Även om där ofta finns goda säkerheter är det inte riskfritt så det är viktigt att läsa på om projekten. Precis som med Trine så är det bättre att sprida ut pengarna på fler projekt än gå in med mycket pengar i ett enda.

Om du är intresserad av fastigheter – även om du inte har möjlighet att investera just nu – så kan vi med gott samvete rekommendera att registrera dig för deras nyhetsbrev. Det är nämligen det bästa nyhetsbreven i Sverige när det gäller just fastigheter, fastighetsrelaterade investeringar och utbildning inom fastigheter. Självklart är det kostnadsfritt. Dessutom får du e-boken ”9 hemligheter bakom en lyckad fastighetsinvestering”.

Lyssna gärna på diskussionen som Charlie, Niklas och Jan har om Tessin nedan.
Rikedomspodden #140 – Prylar 3: Lennart & Niklas
Rikedomspodden #138: Prylar 2 – Charlie & Lennart
Rikedomspodden 137: Prylar 1 – Pia & Johan