Villkor för att prenumerera på nyhetsbrev från ettrikareliv.se

Innehållet på ettrikareliv.se och tillhörande tjänster, så som ettrikareliv:s nyhetsbrev, är enbart avsett som allmän information och inspiration.

Innehållet ska inte ses som ekonomisk rådgivning och är inte under några omständigheter avsedd att ligga till grund för någons ekonomiska beslut. På samma sätt ska övrigt innehåll ej ses som personlig rådgivning och är inte under några omständigheter avsedd att ligga till grund för någons personliga beslut, om t.ex. ens hälsa. Användande av information sker helt på egen risk.

Ettrikareliv ansvarar inte för skador som uppstår till följd användning av informationen.

Personuppgifter

Ettrikareliv registrerar dina personuppgifter så som namn, e-postadress och telefonnummer i samband med att du registrerar dig för att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Personuppgifterna du registrerar används för att kunna skicka ut nyhetsbrevet till dig, verifiera din identitet samt för att i förekommande fall kommunicera med dig.

Överföring av personuppgifter

Personuppgifter och andra uppgifter som du registrerar på ettrikareliv.se kommer inte att överföras till andra företag i marknadsföringssyfte.

Rättelse och radering av personuppgifter

Du har rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att begära rättelse, uppdatera och begära att ettrikareliv tar bort personuppgifter som vi behandlar om dig. Kontaktuppgifter hittar du längst ner i dessa villkor.

Vi sparar inte dina personuppgifter under längre tid än vad som är nödvändigt med hänsyn till ändamålet för insamlandet enligt dessa villkor och vi använder oss av lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter. Ettrikareliv kan dock aldrig garantera 100 % säkerhet för de uppgifter som du registrerar hos oss.

Anmäl dig till nyhetsbrevet

I vårt nyhetsbrev som vi skickar ut cirka en gång per månad fokuserar vi på det som är värdefullt för dig – det är konkreta tips, råd och erbjudanden som vi själv tackat ja till. Ett urval av månadens bästa artiklar brukar också få följa med. Naturligtvis är det gratis.

Vi vet själva hur mycket mejl man får, så vi skickar inte ut något om vi inte tycker att det är riktigt bra.

Om du är intresserad behöver du bara fylla i din e-postadress, men vi uppskattar om du även vill fylla i för- och efternamn. När du har klickat på knappen prenumerera så kommer du att få ett bekräftelsemejl skickat till din angivna e-postadress.

Formulärets överkant

 

 

Formulärets nederkant

Om det av någon anledning inte skulle fungerar att registrera dig för nyhetsbrevet via formuläret ovan kan du skicka ett mejl till oss på admin@ettrikareliv.se, så lägger vi till dig manuellt. 🙂

Kontakt

Om du har några frågor kan du kontakta oss per e-post eller brev enligt nedan:

Företag: Balansekonomi – Akademin AB
Adress: Strandbergsgatan 12, 11251 Stockholm
E-Mail: admin@ettrikareliv.se